Succesvolle deelname Leiendaktocht

Ook dit jaar hebben mannen van de WTC Werkhoven meegedaan met de Leientocht van dak van Werkhoven. Maar niet als wandelaars, maar als route voorfietsers. Op zaterdag en zondag ochtend hebben wij (Chris & Martien, Ton & Sebastiaan, Ruud en Ton) de gehele wandelroute gefietst om te checken dat de bewegwijzering nog overal hing en overal nog steeds klopte. Steeds twee aan twee gingen we dit keer op de mountainbike om 7 uur op pad om een uur of twee twee en een half later weer terug te komen na een fantastische 40 km dwars door het achterland van Werkhoven. Op plekken komen waar je normaliter niet mag fietsen (landgoederen, paden voor wandelaars, half afgesloten bossen) konden wij schitterende stukken natuur doorkruisen, natuurlijk met alle voorzorgsmaatregelen in de blubber en nattigheid zodat we niet schade aan de natuur toebrachten. En op zondag middag hebben Ruud en Ton nogmaals de hele 40km route, maar ook alle andere routes gefietst om alle bewegwijzering weer op te halen. Pas een uurtje of vier later waren ze weer terug in Werkhoven!
Volgend jaar weer!

  • Facebook
  • Twitter

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*