9 juni fietstocht en zomermarkt voor ’t Dak van Werkhoven

Op zondagmiddag 9 juni organiseert de WTC Werkhoven een fietstocht voor het hele gezin en een gezellige zomermarkt in de tuin van de Rooms Katholieke kerk. De opbrengsten van deze middag gaan naar de renovatie van het dak van de kerk.

Er zijn 2 prachtige fietsroutes van ca. 30 km elk uitgestippeld, zodat de echt fanatiekelingen beide rondes kunnen fietsen en dus 60 km afleggen. Eén route gaat richting de Utrechtse Heuvelrug, de andere route richting Schalkwijk. Er wordt voor rustpunten onderweg gezorgd en na afloop krijgt iedereen een heerlijke traktatie. Inschrijving start vanaf 13.00 bij de kerk.

De hele middag is er ook van alles te doen in de parochietuin van de kerk. Verschillende kraampjes met o.a. restauratiewijn, kraamcadeautjes en informatie over de renovatie en natuurlijk een hapje en een drankje. Voor de kinderen zijn er leuke attracties zoals springkussen en draaimolen. En het geheel wordt muzikaal omlijst door optredens van Constantia. Een Rad van Fortuin verloot mooie prijzen en een speciale veiling zal spullen van priester Wouter de Paepe aanbieden. Vanwege zijn vertrek naar Rome heeft hij veel spullen niet meer nodig, waaronder zijn auto. Kortom een middag om alvast te reserveren in de agenda!

Meer info ook te vinden op de website van ’t Dak van Werkhoven: 9-juni-fietstocht-en-zomermarkt-voor-t-dak.

  • Facebook
  • Twitter

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*