In memoriam: Ruud Strik

In memoriam: Ruud Strik

Onze onbetwiste kopman Ruud Strik is in de ochtend van vrijdag 20 april door een ongeval om het leven gekomen. Hij was met de fiets op weg naar zijn werk.

Wij herdenken Ruud. We missen hem verschrikkelijk.

Lees ook de brief van Evert Jan Visser: ‘Ruud, jongen!’
“Vanochtend stond je op, en nam je een ontbijt. Was dat zo’n ontbijt waar je wel eens over vertelde, voor als je ging fietsen? Je at wel eens zes pannenkoeken, voor een fietstocht, vertelde je me een keer. Begreep ik niks van, want ik dacht altijd dat er teveel vet in zat.” Lees verder

Zie ook de pagina ‘Ruud Strik’ met een aantal foto’s en een filmpje.Op 25 april j.l. mochten wij onze kopman de laatste eer bewijzen en hebben we met z’n 18’en Ruud naar de avondwake in de katholieke kerk in Werkhoven gebracht.

 • Facebook
 • Twitter

7 Comments

 1. Johan van Soest schreef:

  Ruud, sprinten konden we beiden niet, maar hardrijden in de Ronde van Wijk bij Duurstede wel! Volgens mij heb je die zelfs nog een keer gewonnen. Vanavond hoorde ik van het vreselijke ongeluk dat jou is overkomen. Rust zacht, en sterkte gewenst aan familie en (fiets)vrienden.

 2. Jan Willem van Soest schreef:

  Ruud vroeger in trainingswedstijden elkaar tegen gekomen
  en dan ging je als een Johhny Hoogerland tekeer ( prachtig !)
  De laatste tijd kwamen we elkaar op weg naar ons werk ten hoogte van Bunnik elkaar vaak tegen op de fiets,
  Ik zal je niet meer tegen komen en dat is raar heel raar !
  Ruud rust zacht en alle vrienden en familie veel sterkte !

 3. Kees Kosterman schreef:

  Las vanochtend het bericht over Ruud in de krant. Iedereen gecondoleerd die Ruud kende en veel sterkte voor de mensen die dichtbij hem staan en hem vreselijk zullen missen! Heb in het verleden regelmatig met hem getraind en genoten als Ruud in de amateurkoersen het op zijn heupen had. Ruud je was een prachtrenner maar zeker ook een prettig mens; eerlijk, recht door zee, belangstellend en geen poespas. Rust zacht!

 4. T.W.C. Voorwaarts Odijk schreef:

  Wat een verschrikkelijk bericht. Niet om voor te stellen.
  Heel veel sterkte toegewenst voor van familie en vrienden,

  Namens de toerclub uit Odijk

  T.W.C. Voorwaarts

 5. JP Haaksman schreef:

  Ik zie net het bericht over Ruud, hij fietste in het amateur peloton in de jaren tachtig, begin jaren negentig en won zo zijn koers. Wat een triest bericht dat hij is omgekomen, alle familie en vrienden veel sterkte toegewenst.

 6. jos hijman schreef:

  Iedereen gecondoleerd die op een of andere manier met het leven van Ruud was verbonden …een neef

 7. Sebastiaan schreef:

  U kunt uw medeleven tonen hier in de comments.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*