De Marmotte

Onze heren helden zijn op dit moment in Frankrijk zich aan het voorbereiden op de Marmotte – een heldenrit over 5 cols in het zuiden van Frankrijk. Gelukkig zitten er ook nog mindere goden tussen, die gewoon gezellig mee zijn gegaan om een paar colletjes in eigen tempo mee te pakken. Zoals een van de WTC’ers zei: “Heerlijk, gezellig en vrij gemakkelijk de Glandon gedaan vandaag. Verder is het hier net Villa Felderhof!”

Morgen is het zo ver, dan begint in alle vroegte (volg het hier live: http://www.sportcommunication.info/web2010/reportage.php?choix=23&langue=1), de dag na de start van de Tour de France, het heldenepos (of de grote afvalrace) dat de Marmotte heet. Sux7 jongens!

PS: Hier nog een routekaart voor diegene die geïnspireerd of onder de indruk willen zijn 😉

UPDATE! Drie van de zes mannen hebben de Marmotte gehaald 😉 Eentje heeft op het laatste moment afgezegd, twee zijn onderaan de laatste berg (Alpe d’Huez) afgestapt en drie mannen zijn boven gekomen en hebben over de Marmotte gezegevierd. Zie in de comments voor een sfeerimpressie in foto’s van Michiel.

  • Facebook
  • Twitter

One Comment

  1. Sebastiaan schreef:

    Michiel heeft een Flickr stream gemaakt met zijn foto’s van de Marmotte, een impressie: http://www.flickr.com/photos/mnoordanus/sets/72157627124649546/show/

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*