Zondagochtend trainingsrit

Beste WTCers,

Zondagochtend meldden zich maar liefst 4 WTCers voor de start, waarvan er een de finish niet zou halen. De een zal zeggen: dat is een verdubbeling vergeleken met vorige week, toen de twee Ruden het met elkaar moesten doen. De ander denkt er het zijne van en vraagt zich af of de WTC in de versukkeling is geraakt. Gelukkig meldde Kees uit Vlaardingen zich bij het groepje en sloot zich later nog een renner uit Utrecht aan (aardige jongen, ik heb hem onze starttijden en lokatie Doeleman doorgegeven), zodat we toch nog met een aardig groepje 110 km hebben gereden met een gemiddelde snelheid van……

32 km/u

Zo, die staat. Is inclusief bedrijventerreinen, Uithofjes, stoplichten, onderbrekingen door wegopenbrekingen. Een zeer snelle rit dus voor een niet onbeduidend aantal kilometers. De credits gaan evenwel geheel en al naar de kroppen Andijvie die Ruud S. onlangs heeft geoogst in zijn tuin. Het is ronduit alarmerend dat deze Ruud zijn lege kratjes heeft ingeleverd zonder volle mee te nemen. Daarnaast stort hij zich fanatiek op zijn Andijvie oogst. Andijvie als doping is niet strafbaar, en hij rijdt er geweldig op. We hebben praktisch de hele rit achter hem aangereden. Ik vrees dat de aanwezigheid van Marcel, KJ, Berri en andere jonge goden van de WTC daar gisteren niet veel aan had kunnen doen. Sorry, Ruud, maar ik kan de kop niet overnemen als jij al 37 of 38 km/u rijdt.

We hebben eerst een stuk vlak gereden en vervolgens de laatste 40 km zoveel mogelijk bultjes meegepakt, al was het maar voor Kees die daarvoor uit Vlaardingen was gekomen. Na aankomst in Werkhoven nog even genoten van het heerlijke weertje en een kop koffie in mijn tuin. Het was een goede dag.

Onze gedachten gaan op deze tweede Pinksterdag uit naar Ruud Pronk, die geveld schijnt te zijn door een bacteriele infectie. Ruud, van harte beterschap! Ik heb begrepen dat je er goed voor behandeld wordt en dat de behandeling aanslaat, maar ook dat de infectie stevig is. We hebben nog geen bloemenroutine bij de WTC, misschien een ideetje voor volgend jaar, maar anders was jij dit weekend aan de beurt geweest.

Groet,

Evert

  • Facebook
  • Twitter

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*