WTC Vergadering 03-02-2011

Beste leden,

Op donderdag 3 februari 2011 vanaf 20:00 uur vind er een WTC Werkhoven vergadering plaats. Gewoon om weer even gezellig met zijn allen bij elkaar te komen, vorig jaar te bespreken, komend seizoen doornemen en eventuele andere dingen die ter sprake komen.

Gastheer: Chris
Lokatie: Bij Chris thuis, Weerdenburgselaan

Voor de leden die spinnen bij Body Business in Houten moet er dus uitgeweken naar een andere dag/avond die week. Dinsdag is er ook een WTC Spinning les, anders woensdag avond 20:30 uur. Kijk op de website van BB Houten voor het rooster 2011.

  • Facebook
  • Twitter

One Comment

  1. Sebastiaan schreef:

    Heren, het was een fijne avond, veel besproken en verder vooral gezellig samen geweest. Ik zal nog even de evenementenkalender 2011 vullen hier op de website, zodat wij en onze ega’s weten wanneer we allemaal weg zijn 😉

    Oh enne Chris, alweer dank voor schitterend gastheerschap.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*